Το RadioPro.gr στην πλατφόρμα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Η Hellenic Solution ΚοινΣΕπ, που εκπροσωπεί στην Ελλάδα τον Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων μουσικής RadioPro Ltd, συμμετέχει πλέον στην πρωτοβουλία της «Ψηφιακής Αλληλεγγύης απέναντι στην πανδημία» (#DigitalSolidarityGR) του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της Hellenic Solution, κατατέθηκε η σχετική πρόταση προς το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, το οποίο αποδέχθηκε την προσφορά μας και την περιέλαβε στις «έξυπνες υπηρεσίες και λύσεις» για Επιχειρήσεις, στην πλατφόρμα https://digitalsolidarity.gov.gr και στην κατηγορία «Πληροφόρηση / Ψυχαγωγία».

Για το επόμενο τρίμηνο, κάθε ελληνική επιχείρηση μπορεί να αναπαράγει νόμιμη μουσική εντελώς δωρεάν, με το ρεπερτόριο του βρετανικού Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης RadioPro Ltd. Η μουσική του https://radiopro.gr απευθύνεται σε επιχειρήσεις που χρειάζονται μια μουσική υπόκρουση στο υπόβαθρο, χωρίς διακοπές και δίχως διαφημίσεις, αλλά νόμιμα με Άδεια Δημόσιας Εκτέλεσης του ρεπερτορίου.

Κάντε άμεσα τη δωρεάν εγγραφή σας, χωρίς την παραμικρή υποχρέωση, μέσω της ιστοσελίδας https://radiopro.gr/dorean-eggrafi/

Θα λάβετε αμέσως μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με όλα τα στοιχεία σύνδεσης. Η δωρεάν συνδρομή, ειδικά για την περίοδο της πανδημίας, είναι διάρκειας 3 μηνών (εντελώς δωρεάν). Η κανονική δοκιμαστική περίοδος ήταν 7 ημερών, ωστόσο για να υποστηρίξουμε τις πληττόμενες επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια της κρίσης, αυξήσαμε τη δωρεάν περίοδο κατά 12 φορές.

Επιπρόσθετα, το RadioPro.gr έχει λάβει ειδικά μέτρα και για τους υπάρχοντες συνδρομητές του, προσθέτοντας τρεις επιπλέον δωρεάν μήνες σε κάθε μελλοντική ανανέωση λόγω της πανδημίας.

Προσφέρουμε όλοι, μένουμε σπίτι όλοι!

RadioPro.gr | Η Επιλογή του Επαγγελματία

Πηγή: RadioPro.gr