Αναβάθμιση στη Βεβαίωση Δημόσιας Εκτέλεσης Μουσικής WAV.gr

Μουσική για ξενοδοχείο και εστιατόριο

Αξιότιμοι Φίλοι/ες του WAV.gr,

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε για μια σημαντική αλλαγή που έχει ήδη εφαρμοστεί στις Βεβαιώσεις Δημόσιας Εκτέλεσης του ρεπερτορίου των 500 μουσικών καναλιών μας (μουσική χωρίς δικαιώματα).

Από τα μέσα Αυγούστου 2023, κάθε Βεβαίωση Δημόσιας Εκτέλεσης φέρει ειδικό κωδικό QR code. Αυτός ο κωδικός έχει σχεδιαστεί, για να παρέχει επιπλέον ασφάλεια και διαφάνεια στη διαδικασία επιβεβαίωσης της γνησιότητας και της εγκυρότητας της κάθε Βεβαίωσης.

Με τον διάβασμα του QR code από οποιοδήποτε κινητό:

  • Επιβεβαιώνεται σε πραγματικό χρόνο η γνησιότητα της Βεβαίωσης Δημόσιας Εκτέλεσης.
  • Παρέχονται λεπτομέρειες για τη διάρκεια ισχύος και την επιχείρηση για την οποία έχει εκδοθεί.
  • Δίνεται η δυνατότητα σε κάθε εκπρόσωπο εισπρακτικού οργανισμού δικαιωμάτων να ελέγξει το αναπαραγόμενο ρεπερτόριο σε έντυπη μορφή, με τη σύμφωνη γνώμη της επιχείρησης.

Επιπρόσθετα, σε όλους τους λογαριασμούς των συνδρομητών μας έχει προστεθεί ειδικά διαμορφωμένη φόρμα, μέσω της οποίας αποστέλλεται άμεσα – μέσω email – αρχείο pdf που περιέχει το πλήρες ρεπερτόριο μας, συνοδευόμενο από οδηγίες για την περίπτωση που κάποιος αντιμετωπίζει ερωτήματα από ενδιαφερόμενους τρίτους. Οι συνδρομητές μας μπορούν να προωθήσουν αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε όποιον το χρειάζεται, αφού πιστεύουμε ακράδαντα ότι η ενημέρωση είναι πάντα καλύτερη από την ανούσια αντιπαράθεση.

Αυτές οι αναβαθμίσεις αποτελούν μέρος της δέσμευσής μας να παρέχουμε, μαζί με την καλύτερη μουσική χωρίς δικαιώματα, τις πιο πλήρεις υπηρεσίες στους συνδρομητές μας, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζουμε την ακεραιότητα και την αξιοπιστία των παρεχόμενων πληροφοριών.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και τη συνεχή υποστήριξη!

Με εκτίμηση,

Η Ομάδα του WAV.gr

Νόμιμη Μουσική για Επιχειρήσεις