Εσείς θα έρθετε στη HORECA 2020;;;

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

σε λίγες ημέρες ανοίγει τις θύρες της η μεγαλύτερη έκθεση Εστίασης, Εξοπλισμού και Επαγγελματικών υπηρεσιών που θα πραγματοποιηθεί στο Μetropolitan Expo της Αθήνας 7-10 Φεβρουαρίου από 10πμ έως 7μμ καθημερινά. Εμάς θα μας βρείτε στο περίπτερο μας στο Hall 3 Stand D44, πολύ κοντά στο Business lab, όπου γίνονται όλες οι σημαντικές ομιλίες και τα σεμινάρια.

Θα χαρούμε να σας ξεναγήσουμε στη νέα εποχή, μέσα από την παρουσίαση της νέας μας υπηρεσίας για την τηλεόραση Music Web TV που αμέσως μετά την έκθεση θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις Ελληνικές και Κυπριακές επιχειρήσεις.

Επίσης, θα σας ενημερώσουμε για σημαντικές λεπτομέρειες αναφορικά με τη χρήση της μουσικής σε επαγγελματικούς χώρους και θα σας πληροφορήσουμε για τους διαφορετικούς και συμφέροντες τρόπους αγοράς Άδειας Δημόσιας Εκτέλεσης Μουσικής.

Ταυτόχρονα, οι υπάρχοντες κατά τόπους συνεργάτες μας μπορούν να ενημερωθούν για τα νέα πακέτα προσφορών που θα έχουν στη διάθεση τους, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δηλώσουν επιτόπου την επιθυμία τους να ενταχθούν στο πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών μας.

Τέλος, σχετικά με τις ηλεκτρονικές προσκλήσεις για τη HORECA 2020 που πολλοί και πολλές από εσάς μας ζητήσατε, θα πρέπει να γνωρίζετε πως τις στείλαμε αυθημερόν, αλλά το κεντρικό σύστημα της έκθεσης δεν επιτρέπει την αποστολή εάν έχει ήδη καταγραφεί πρόκληση προς το ίδιο email από κάποια άλλη επιχείρηση.

Συνεπώς κατεβάστε την πρόκληση που στάλθηκε στο λογαριασμό σας και ελάτε στο Hall 3 Stand D44 να τα πούμε, ή στείλτε μας μια άλλη δική σας διεύθυνση email, που δεν έχει ήδη λάβει πρόσκληση από άλλον εκθέτη, για να σας στείλουμε ακόμη μία διπλή πρόσκληση εντελώς δωρεάν.

Σας περιμένουμε όλους, για να γνωριστούμε από κοντά και να σας κεράσουμε… τεχνολογία και αισιοδοξία, αρκετή για όλο το 2020.

RadioPro.gr | Η Επιλογή του Επαγγελματία

Επικοινωνήστε μαζί μας και συναντήστε μας στη HORECA 2020 με δωρεάν πρόκληση από εμάς!

Πηγή: RadioPro.gr