Το RadioPro σας καλεί στην έκθεση HoReCa 2020 (δωρεάν είσοδος με την πρόσκλησή μας)

Η εταιρεία Hellenic Solution – ο επίσημος εκπρόσωπος του Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης (ΟΣΔ) Πνευματικών και Συγγενικών δικαιωμάτων εικόνας και ήχου RadioPro Ltdσας προσκαλεί στη διεθνή Έκθεση Ho.Re.Ca 2020, η οποία θα διεξαχθεί στο Metropolitan Expo, δίπλα στο αεροδρόμιο της Αθήνας “Ελευθέριος Βενιζέλος”, από 7 έως 10 Φεβρουαρίου 2020.

Οι εκπρόσωποι, οι συνεργάτες και τα στελέχη του μεγαλύτερου εναλλακτικού Ο.Σ.Δ. στην Ευρώπη, θα σας περιμένουν στο Hall 3, Stand D44 δίπλα στη σκηνή παρουσιάσεων του Business Lab, όπου γίνονται όλες οι εκδηλώσεις και τα σεμινάρια της Έκθεσης.

Σε αυτή την έκθεση θα δείτε από κοντά όλες τις νέες, καινοτόμες υπηρεσίες που δημιουργήσαμε ειδικά για εσάς, ενώ παράλληλα θα έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε κι εσείς ένα ή περισσότερα συνδρομητικά πακέτα RadioPro.gr για εικόνα και ήχο σε ειδική προνομιακή τιμή λόγω της έκθεσης.

Στην έκθεση επίσης θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά η ολοκληρωμένη λύση για την τηλεόραση στους επαγγελματικούς χώρους με τα θεματικά μουσικά κανάλια WebTv by RadioPro, τα οποία φέρνουν την επανάσταση και θα προσφέρονται για νόμιμη χρήση σε όλους τους συνδρομητές μας αμέσως μετά την Έκθεση.

Μη ξεχνάτε ότι μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τους Οργανισμούς Διαχείρισης των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, εξακολουθούμε να παρέχουμε την πλέον οικονομική και απόλυτα νόμιμη εναλλακτική λύση, συνδυάζοντας:

  • Επιλεγμένο, έτοιμο Πρόγραμμα Μουσικής χωρίς διαφημίσεις,
  • Πνευματικά και συγγενικά δικαιώματα μαζί, για όλα τα μουσικά μας έργα,
  • Επίσημη Άδεια Δημόσιας Εκτέλεσης μουσικής για κάθε επαγγελματικό χώρο που μόνο ένας Ο.Σ.Δ μπορεί να παρέχει.
  • Έτοιμο κατάλογο αναπαραγωγής μουσικών έργων, που σύμφωνα με το άρθρο 24 του Νόμου 4481/2017 υποχρεούστε να παραδίδετε στους Ο.Σ.Δ., ώστε παίζοντας μόνο τη δική μας μουσική να απαλλάσσεστε πλήρως από την πληρωμή δικαιωμάτων σε όλους τους άλλους Ο.Σ.Δ. ( ΕΥΕΔ – ΑΕΠΙ, Αυτοδιαχείριση, GEA κ.α..)
  • Θεματικά τηλεοπτικά κανάλια Web TV για νόμιμο κατέβασμα και τοπική αναπαραγωγή (έναρξη 1/3/2020).

Συμπληρώστε τη Φόρμα Επικοινωνίας στο https://radiopro.gr/epikinonia/ ή στείλτε μας ένα μήνυμα μέσω email και θα σας στείλουμε εντελώς δωρεάν την Ηλεκτρονική Πρόσκληση, για την ελεύθερη είσοδο 2 ατόμων σε όλα τα περίπτερα της μεγαλύτερης κλαδικής Έκθεσης Ho.Re.Ca 2020 (μόνο για συνεργαζόμενες εταιρείες και υποψήφιους συνεργάτες μας).

Γίνετε και εσείς μέρος της μουσικής επανάστασης, με τη νομιμότητα του Radiopro.gr. Την επιλογή του επαγγελματία.

Πηγή: RadioPro.gr